Bouw

Bouw Basics

Bouw verwijst naar de wetenschappelijke methode voor het construeren van structuren, systemen of organismen en komt uit Oude Franse en Latijnse constructionis en de bouw. Op te bouwen is de actieve werkwoord: te maken, en het werkwoord komt na het zelfstandig naamwoord constructie: het bouwen van: wat voor soort bouw werd gebruikt, waarbij de bouw werd gedaan, de datum van voltooiing, hoe lang het duurde, wat de materialen die werden gebruikt voor etc. de woordconstructie kwam van het Griekse woord "werkwijze voor het samenstellen" samenstellen in een vorm."

In de oudheid werd het woord constructie in verband met de bouw van gebouwen. In feite werden gebouwen beschouwd als onderdeel van het bouwproces zijn. Dit was te wijten aan het feit dat de Grieken en Egyptenaren ook gebruikt gebouwen als onderdeel van hun kunst. Gebouwen zoals piramides en tempels waren onderdeel van de kunst van het oude Egypte, en de gebouwen waren een integraal onderdeel van het leven in Rome. Voor de Grieken en Egyptenaren, was het belangrijk om te weten de materialen die werden gebruikt om een ​​gebouw te bouwen om te kunnen wat voor soort van het bouwen was te vertellen.

In moderne tijden, is de bouw nog steeds geassocieerd met de bouw van gebouwen en andere bouwwerken, maar het woord is geëvolueerd om te verwijzen naar de meer mensen kennis van hoe ze dingen bouwen. Bijvoorbeeld, kan een gebouw worden omschreven als die zijn gebouwd met behulp van de traditionele bouwtechnieken. Het gebouw wordt dan gezegd dat een structuur, omdat de traditionele bouwmethoden worden nog steeds gebruikt. Maar een gebouw kan ook een gebouw genoemd worden als het is gebouwd op een manier die zal worden gebruikt in de toekomst.

Een constructie betreft mensen die specifieke taken om de structuur op te bouwen. Elke persoon die voert een bepaalde taak moet alle noodzakelijke werkzaamheden die nodig is om de opdracht te voltooien doen, zelfs als sommige andere taken worden weggelaten. Als de klus geklaard is, wordt het werk verdeeld in kleinere stukken, zodat een enkele structuur is opgebouwd. Deze kleinere stukken worden vervolgens in elkaar gezet op de manier die het beste is voor het individu om de opdracht te voltooien. Zo kan het bouwen van een gedeelte van een gebouw worden voltooid doordat iemand verplaatsen en verwijderen secties die niet correct gebouwd, terwijl de ander bouwt voort op de stukken die correct gebouwd.

In de moderne bouw is het gebouw meestal gedaan door middel van een team van mensen in plaats van het gebruik van een enkele persoon om de taak uit te voeren. Wanneer een constructie wordt gedaan door een enkele persoon, kunnen er problemen die zich voordoen langs de weg zijn. Bijvoorbeeld, als er een groot stuk van de apparatuur die moet worden verplaatst en het is te groot om te worden verplaatst door een enkele persoon, dan is het hele gebouw zou moeten worden gebouwd door een team. Als het gebouw te klein is, dan is het team zou moeten veel werknemers gebruiken om het gebouw te voltooien. Dit type constructie gebeurt meestal met gebouwen zoals scholen of ziekenhuizen.

Soms is een gebouw zou moeten worden gesloopt voor de bouw te voorkomen. In dit geval kan een deel van het gebouw worden gesloopt om ruimte voor nieuwbouw te creëren. Dit soort sloop wordt aangeduid als rehabbing. De bouw kan worden gedaan voor huisvesting of kantoorruimte. Als een gebouw moet volledig worden afgebroken, dan kan het worden genoemd neerhalen van het gebouw.

Soms is de reden dat een gebouw wordt afgebroken is omdat het wordt beschadigd of andere manier en kan niet worden gerepareerd of gewijzigd. Dit kan zijn omdat de structuur niet meer worden gebruikt en kan niet meer worden gerepareerd of dat het gebouw niet meer onderhouden. Dit kan gebeuren met gebouwen die ramen en deuren die niet kunnen worden gebruikt of worden uit elkaar te vallen hebben.

Een constructie omvat tevens machines, die kan worden gebruikt om een ​​gebouw assembleren. De meeste machines kunnen worden bediend door een individu of een team. Deze machines omvatten dingen zoals kranen die de grote onderdelen van de uitrusting te bewegen. Bouw kan onder meer zaken als bulldozers dat grote stukken land en dat soort dingen bouwkranen die bewegen bouwmachines te verplaatsen.

Bouw

Interessante links