Door het combineren van Commerciële Fotografie en Architectuur Fotografie

Deze vraag kan een beetje vreemd lijken, maar commerciële fotografie en architectuur fotografie doen gaan hand in hand. Terwijl beide hebben verschillende vormen en toepassingen kunnen de twee worden gecombineerd om een ​​werkstuk dat is uniek produceren. Veel fotografen zijn zich bewust van het feit dat ze hebben verschillende stijlen en dus kunnen de twee mengen om iets unieks en bijzonders te creëren.

Architectuur Fotografie

De commerciële fotografie kan worden gerelateerd aan de architectuurfotografie op verschillende manieren. Meestal zal een camera nodig zijn voor de commerciële fotografie. Als u werkt met een groep fotografen, het gebruik van een camera nodig. Echter, als u wilt uw eigen creatieve fotografische opdrachten uit te voeren voor een klant, dan kan het niet nodig zijn om een ​​camera te hebben.

Een fotograaf zou kunnen combineren zowel de commerciële fotografie en de architectuurfotografie om een ​​een van een soort stuk van het werk te creëren. Omdat beide vormen van fotografie een beeld moeten worden genomen en afgeleverd op een bepaald moment zal de fotograaf vaak hebben de luxe van het kiezen van de meest geschikte moment om de foto te maken. Met dit gezegd, kunt u in staat om de twee soorten foto's te combineren in een unieke foto.

De commerciële fotografie bijvoorbeeld, zal waarschijnlijk richten op advertenties, billboards en posters. Hoewel deze items eenvoudig te nemen klinkt misschien, is het belangrijk om te onthouden dat de foto genomen tijdens een drukke tijd, zodat het zo snel wordt genomen als mogelijk te maken. Als u het maken van één foto voor de commerciële fotografie, dan is de architectuurfotografie kan worden gebruikt om de achtergrond, de voorkant van het gebouw of de hoek te maken.

Voor de commerciële fotografie, moet u altijd gebruik maken van een statief. Als u het maken van een macro foto, een stand die voorziet verlichting nodig is. Door het hebben van de mogelijkheid om licht het gebied overdag, zou de nachtopnames veel gemakkelijker omdat de hoeveelheid van de verlichting nodig zou minder te krijgen.

Om de architectuurfotografie maken, zou je moeten weten wat u zoekt. Als u het maken van een portret van een gebouw, is het belangrijk om uit te vinden of het gebouw brandt in de dag of niet. Terwijl, als u foto's binnen in een gebouw, zou je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de verlichting is voldoende. Zorg er altijd voor dat het gebouw goed verlicht door een extra flitslicht voor de architectuurfotografie.

Wanneer u combineren de commerciële fotografie en de architectuur fotografie, zou u willen ervoor zorgen dat u een hoge kwaliteit foto's die snel te doen. De architectuur fotografie kost meer tijd om het beeld te krijgen, dus het is best om een ​​reeks beelden die snel te doen zijn creëren. Probeer niet te proberen om een ​​landschap beeld dat te lang duurt om het schot te krijgen, omdat je het beste deel van de foto zou kunnen missen maken.

De commerciële fotografie zou meer inspanning dan de architectuurfotografie vereisen. Het is mogelijk om zich te mengen de twee fotografie disciplines om een ​​evenwichtig beeld dat je vaardigheden en talent vitrines te creëren.