De reden waarom Je Moet een Accountant

Een professionele accountant is iemand die financiële functies, zoals financiële analyse of audits uitvoert. Ze kunnen ofwel werken uitsluitend met een accountantskantoor voor een onafhankelijke boekhoudkundige praktijken, of opereren als zelfstandige onderneming. Terwijl de meeste accountants alleen bezighouden met een kleine set van klanten in de VS, zijn er veel mensen in andere landen die zijn gecertificeerd. Deze accountants hebben prestigieuze posities als CPA en de FSA (Financial Services Authority) verdiende in bepaalde gebieden.

Er zijn twee basistypen van accountancy: professionele en niet-professionele. -Professionele accountants zijn degenen die hun CPA licentie heeft verdiend van het accountantsberoep Lichaam van International. Dit wordt bereikt door het afleggen van een examen over de verschillende financiële onderwerpen die in professionele rol van een accountant in aanmerking worden genomen.

Professionele accountants die een academische graad in de boekhouding zijn in licentie gegeven aan gedrag audits en financiële planning. Deze accountants staan ​​bekend als CPA (Certified Public Accountant). Ze kunnen ook advies aan bedrijven met betrekking tot de investeringen problemen geven. Hun financiële boekhoudkundige diensten worden gewoonlijk door accountantskantoren.

Veel mensen kiezen om te werken als professionele accountancy accountants, omdat het hen de mogelijkheid om te doen wat ze graag doet geeft. Deze personen worden doorgaans betrokken bij allerlei klanten. Sommige accountants worden ingehuurd door grote organisaties een financiële planning en investment management doen. Andere accountants werken bij kleinere bedrijven die zich bezighouden met financiële consultancy, financiële planning en investment management.

Er zijn verschillende niveaus van accountancy. Er zijn senior accountsants die klanten die zich in een hogere positie van verantwoordelijkheid te beheren. Deze professionals hebben de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de financiële verslagen van de klant juist zijn. Deze accountants ook financiële analyse uit te voeren voor deze senior klanten.

Zij kunnen ook het beheer van de rekeningen voor het financieel beheer van de senior managers van grotere bedrijven. Er zijn ook accountants die zijn ingehuurd door de raden van bestuur van een bedrijf als financieel adviseurs. Deze accountants zijn ook verantwoordelijk voor de financiële planning en investeringsbeslissingen voor een bedrijf.

In algemene zin is de term 'professionele accountancy' verwijst naar de financiële functie die een accountant uitvoert voor een cliënt. In het Verenigd Koninkrijk, een accountant moet een examen bekend als CPA (registeraccountant) passeren. (CPC). De CPA-examen is een landelijk erkend examen, en veel Britse accountants oefenen CPA-examen.

Er zijn veel verschillende soorten van accountancy, maar er zijn bepaalde kenmerken die op de meeste accountants. De belangrijkste kenmerken zijn eerlijkheid, integriteit, professionaliteit, toewijding en geduld. Dit artikel is niet bedoeld om een ​​uitgebreid overzicht van accountancy zijn.

In het algemeen worden de jaarrekening van de cliënt die door de accountant en de financiële verslagen worden opgesteld door de firma. Dit proces zorgt ervoor dat alle financiële zaken in aanmerking worden genomen door de accountants.

Professional accountancy gaat om een ​​proces waarbij een accountant verzamelt en financiële informatie van de klant evalueren en een verslag dat de financiële situatie van de cliënt beschrijft. De informatie die wordt verzameld en geanalyseerd zal de accountants helpen bij het identificeren van gebieden van zorg. en dan adviseren manieren om de financiële verslaggeving van de klant te verbeteren.

De accountant zal dan ingaan op de aanbevelingen met de klant om te bepalen of de veranderingen die gunstig zou zijn. of nadelig zijn. Een goede accountant zal nauw samenwerken met de klant om ervoor te zorgen dat de veranderingen zijn gunstig voor beide partijen.

Daarnaast zal een goede accountant ook samen met de klant om ervoor te zorgen dat er geen wettelijke eisen die zal interfereren met de financiële verslaggeving. Deze omvatten de rapportering van de rekeningen te betalen, balans, winst- en verliesrekening en grootboek. Deze rekeningen zijn vaak vereist door de wet en daarom een ​​accountant moet nauw samenwerken met de klant om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan alle wetgeving.

Professionele accountancy vereist dat accountants de mogelijkheid om effectief te communiceren met klanten, hun financiële verslagen begrijpen, en bieden hun klanten met accurate financieel advies. Goede accountants zal altijd naar streven om de verwachtingen van hun klanten te voldoen.