Interieurarchitect

Hoe te Kiezen van een Architect voor Uw Volgende Project

Met een beetje onderwijs en onderzoek, kunt u een interieur architect die een huis of een commerciële ruimte kunnen ontwerpen voor u te vinden. Een architect is iemand die ontwerpt en bouwt het interieur van uw huis of bedrijf. Hier zijn een paar dingen te overwegen bij het inhuren van een aannemer om het werk te doen op uw interieur:

Zorg ervoor dat de aannemer heeft ervaring in het interieur. Enkele van de meest populaire kleuren en het interieur thema's zijn een kunstenaar interpretatie van wat in het oog van je geest. Architecten brengen hun eigen persoonlijke stempel op hun werk, dus wil je iemand met ervaring en talent in uw omgeving te huren.

Vraag naar verwijzingen. Voordat u een aannemer inhuren, moet u ervoor zorgen dat ze de ervaring die je nodig hebt. U kunt zien of de aannemer heeft de ervaring, omdat ze je een portefeuille van projecten die zij in het verleden hebben voltooid kunnen laten zien.

Praat met de aannemer over de soorten werk dat ze zullen doen. Sommige interieurarchitecten zijn gespecialiseerd in een bepaald type van remodeling werk of een ander. Bijvoorbeeld, is een commerciële interieurontwerper meer bezig met het creëren van een positief imago dan ze zijn met het opstellen van plannen voor een wandbekleding of het schilderen van een kamer.

Een goede blik op de structuur van het huis of bedrijf u op zoek bent om te verbouwen is erg belangrijk. Bedenk hoeveel kamers er zijn, als alle andere vormen van ruimte nodig zal zijn, wat faciliteiten zal worden opgenomen, en welke stijl van meubels die u nodig heeft. Wanneer u aan de aannemer praten, uit te leggen wat voor soort plan dat u wilt. Zodra u duidelijk zijn over al deze dingen zijn, zal hij of zij in staat zijn om suggesties aan te bieden voor een specifiek plan.

De aannemer moet komen bereid met ideeën over wat design in uw project zou moeten gaan. Zij moeten ook bereid zijn tot het opstellen van een kort van alle metingen die nodig zijn om het project te voltooien. Vergeet niet dat de kosten van het bouwen van uw huis is het duurste onderdeel van. Als ze zien dat een gedetailleerd plan nodig is, zullen ze in staat zijn om bieden suggesties over hoe om kosten te besparen of om een ​​goedkoper alternatief.

Tijdens het overleg periode, bespreken iets dat je voorkeuren zal veranderen. Een aannemer zal in staat zijn om verschillende kleurenschema's, een bad suite dat niet was opgenomen in de oorspronkelijke tekening, een airconditioning systeem dat niet is ontworpen voor uw huis, of een keuken die niet zou passen bij uw stijl aan te bieden. Een aannemer kan ook in staat zijn om een ​​manier om het beste gebruik van de ruimte die u wenst te creëren uit te voeren.

Houd er rekening mee dat de prijs van een aannemer is gebaseerd op vele factoren, zoals het soort werk dat u hebt gevraagd en wat uw budget is. Een nieuw huis in een nieuwe wijk zal duurder zijn dan een ouder huis met minder geld geïnvesteerd worden. Interieur ontwerpers vaak meer in rekening brengen voor hun diensten. Vergeet niet dat een interieur architect in staat om een ​​deel van de kosten in verband met het project, zoals meubels en kunstwerken om zal kunnen gaan.

Als u besluit om een ​​interieur architect inhuren, zorg ervoor dat u zich bewust van de verschillende soorten contracten beschikbaar zijn. Aannemers kunnen het grootste deel van het werk voor u doen, maar als je wilt een aannemer om ook het timmerwerk te doen, verf, landschapsarchitectuur, of architectonische werk, moet u dit bespreken met hen. U kunt ook online controleren of er meer informatie over de verschillende soorten contracten beschikbaar.

Voor het huren van een aannemer, onderzoeken hun record. Praat met het verleden klanten die een aannemer hebben gehuurd, of vragen naar referenties. Er kan een cliënt die nog nooit van de aannemer hoorde na overleg met hen over hun huis renovatie project.

Uw verwachtingen van uw interieur architect moet worden gepreciseerd in het contract dat u zich aanmeldt. Als de overeenkomst niet aangeven wat uw verwachtingen zijn, kunt u teleurgesteld worden als er iets onverwachts gebeurt. Probeer zo veel mogelijk details bevatten over uw wensen voor uw project. U kunt praten over wat materialen die u wilt gebruiken, hoeveel je wilt uitgeven, of andere gegevens die u kunt bedenken.

Als u vertrouwd bent met de aannemer te voelen, is het tijd om het project te plannen. Zorg ervoor dat de aannemer beschikt over alle informatie die ze nodig hebben om te beginnen. en in contact blijven gedurende het gehele proces.