Dj-Tips Voor De Partij Bands

Oké, dus je hebt besloten om een ​​feestje en zijn nu na te denken over het inhuren van een DJ. Maar, zou u de boot te missen als je niet al vertrouwd met de muziek voor een feestje. Music for a party is eigenlijk gewoon een kwestie van smaak, maar hier zijn enkele richtlijnen om mee te beginnen.

Partyband

Het eerste wat je moet doen wanneer het proberen om te beslissen welke muziek te hebben voor uw feest is gewoon om wat je ziet en wat anderen, zoals te luisteren. Sommige genres van muziek beroep op een groep mensen meer dan anderen, dus luister naar uw voorkeuren. Kennis te nemen van die genres die je aanspreken, en als je iemand die ze geniet van weten, proberen hun muziek en kijken of ze het leuk vinden.

Probeer zo gevarieerd mogelijk in de muziek die je huren voor uw feest band. Je wilt niet al uw gasten te voelen hetzelfde als jij, en het is meestal het beste te breken van de menigte. Als de muziek uw partij band is te uniform, wordt het geluid slecht zijn, en zelfs als iedereen op het feest leuk vindt, zullen ze niet genieten zo veel als ze het niet kunnen horen.

Voordat u een feestband huren voor uw partij, neem dan even de tijd om de muziek die je al hebt om te luisteren. Op deze manier kunt u bepalen wat maakt het geluid goed is of niet. Kijk maar eens wat maakt het goed werken met andere muziek en probeer je eigen muziek te maken vanuit uw eigen catalogus, maar als je een paar vrienden die graag dezelfde muziek, maak een afspeellijst voor hen dat sommige van de nummers die ze houden omvat. En ook na te denken over de aard van de menigte je wilt aantrekken, omdat sommige genres van muziek hebben de neiging om een ​​beroep op bepaalde groepen.

Uw lokale bibliotheek of boekhandel kan een CD die je kunt lenen hebt, of een plaatselijke muziekwinkel in staat zijn om een ​​cd om uit te proberen aanraden. Als u niet een muziek-buff, dan kunt u altijd gebruik maken van het internet om te zoeken naar verschillende soorten muziek. Websites en online magazines gewijd aan feestmuziek zijn slechts een muisklik verwijderd.

Altijd luisteren naar de muziek en geven het een luister-test. Je zou kunnen dat er iets klinkt goed, maar dan is er iets anders maakt je alleen wilt het uit te schakelen. Luister naar het hele album en zie wat voor soort reactie die je krijgt.

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar zorg ervoor dat de muziek die je huren voor uw feest band is origineel. Originaliteit is niet alles, natuurlijk, maar het zijn oorspronkelijke verhoogt de kans dat mensen zullen genieten van uw feest. U wilt niet naar de DJ te vragen om iets te spelen zo populair dat het is al eerder gedaan. Aan de andere kant, wil je niet om de muziek te boeken of het internet te vragen om te komen met iets dat niet helemaal aan uw normen niet.

Zelfs als je denkt dat je ervoor zorgen dat je gevonden hebt de juiste muziek voor uw feest band, vergeet dan niet om te vragen om suggesties. Vraag het aan de DJ, vraag vrienden, luister naar de muziek die op de radio, en gewoon luisteren naar de nummers die spelen in de winkels en op de radio. Waar hou je van? Wat denk je dat zou maken mensen reageren op de partij beter?

Het is belangrijk om te onthouden dat het niet uitmaakt hoe vaak u dezelfde muziek te gebruiken, zal het niet klinken altijd hetzelfde. Als u van plan bent op het hebben van het gespeeld op een CD, zorg ervoor dat je het tempo, volume, en alle andere aspecten die verschillen tussen de nummers zou kunnen veranderen. De muziek die u in uw partij te gebruiken zal ook veranderen op basis van de leeftijd van de gasten, en er kunnen elementen die beter of slechter op jongere gasten, of zelfs niet-drinkers zijn.

Als u niet zeker weet hoe je een feestje uit te voeren, zonder dat de muziek gespeeld door de DJ bent, gewoon muziek af te spelen via de luidsprekers van uw televisie. U zult een gevoel van wat de partij geluiden willen krijgen zonder het te horen van een DJ. Voor een meer intieme setting, spelen live muziek van uw partij band via een koptelefoon, zodat het niet zal nemen te veel ruimte in uw huis.

Als je met een DJ uit te voeren op uw feest, zorg ervoor dat u het nummer dat u wilt afspelen door de feestband te begrijpen. en als ze een nieuw lied aan het doen zijn, vraag hen dan om de naam van het nummer. en als ze doen een single van een ouder nummer, vraag hen dan om het eruit te trekken en af ​​te spelen die ene.

U kunt de DJ met dit proces helpen door ervoor te zorgen dat de partij band heeft al gedaan wat je vroeg hen te doen, of om ze aan de DJ bellen als ze niet, of het wijzigen van het plan als je van gedachten verandert. een klein beetje.