Mortex

"Ik hou nog steeds van Pleisterwerken games. Morte is geen uitzondering. Morte Review - Een Diepgaande Kijk op een Klassiek Spel op Windows!

"Mortex is de coolste van allemaal, maar het is niet de beste. Het is gewoon de meest recente. Veel mensen vinden dat ze moe zijn van het spelen van zo veel van de games die elk jaar naar buiten komen, dus als ze worden gegeven een kans om iets gratis te krijgen is het de moeite waard."

"Veel mensen die de release van dit jaar als Mortex hebben geprobeerd. Het is makkelijk te krijgen in en heeft een verbazingwekkende mate van detail.

"Dit is een geweldig uitziende spel. Het niveau van de kwaliteit die je zou verwachten van een nieuw bedrijf is er in schoppen. U zult genieten van hoe goed gedetailleerd het spel is, zelfs met de drie verschillende karakters die deze met zich meebrengt.

"Het zal je vaardigheden en geest te testen en daag je elke keer dat je speelt. Het is gemakkelijk om van level naar level als je verder door de levels. Het is als het spelen van een puzzel.

"Het spel zelf te spelen, echter, is heel eenvoudig. Er is een algemene doelstelling in elk level.

"Mijn favoriete functie van het spel is het uitbreidingspakket. Het voegt nog eens vijf extra levels, en ze zijn allemaal zo hard, wil je een paar uur aan het einde besteden aan het proberen om alle mogelijke manieren om ze af te vinden.

"Het is toch wel de beste te zijn wat betreft graphics te gaan. Het is geweldig om eindelijk een kunstenaar die een aantal echt grote dingen kan doen. De sfeer is ook perfect voor het soort spel dat je probeert te maken.

"Toen ik het aan het spelen was kwam ik over een verbazingwekkende hoeveelheid verborgen voorwerpen. Als je wilt wat het spel eruit wanneer u niet rond gaan en op zoek naar ze te zien, is het moeilijk te verslaan, als je kijkt naar deze real dichtbij. ik had niet gedacht dat het zou kunnen zijn zo goed als het was, maar het is echt."

"De stijl is fantastisch. Het is echt leuk te kijken en de animatie is top. Het is gewoon een genot om te spelen."

"Uiterst intens. Zo veel voor springen en actie schieten."

"Er is zo veel te ontdekken en te ontdekken binnen rijk Morte's. Het is geweldig om te schatten, items en geheimen te vinden."